سرطان الثدى القنوات الغازيه من المرحله الثانيه

icon 28 نوفمبر 2022
ممكن تفيدني يا دكتور انا والدتى ٥٤ سنه اكتشفنا وورم فى الثدى غير حميد سرطان القنوات الغازيه من الدرجه الثانيه ومش عارف اعمل ايه هل انتظر جواب معهد ناصر ولا لازم تدخل جراحى سريع وطبيعه السرطان ده ايه وسرعة انتشاره ياريت تفيدني افادك الله

الملفات المرفقة:

A427918C-7D6F-4FF9-9575-21956F0945C0

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالرحمن بهاء الدين
امراض الدم والاورام
لابد أولا من استكمال الفحوصات جميعها لتحديد مرحلة الورم والعلاج المناسب
د. عبدالرحمن بهاء الدين
امراض الدم والاورام
لابد اولا من عمل تقييم شامل للجسم كله وايضا عمل تحليل الصبغات المناعية