ام صديقتي باحد الدول العربيه عملو لها عملية لازالة المراره وبعد العمليه بفتره عشره ايام تقريبا اصبحت غير قادره عالحركه وقالو عندها شلل مع انها تقدر تحرك اقدامها هل فعلا كلامهم

icon 16 مايو 2016
ام صديقتي باحد الدول العربيه عملو لها عملية لازالة المراره وبعد العمليه بفتره عشره ايام تقريبا اصبحت غير قادره عالحركه وقالو عندها شلل مع انها تقدر تحرك اقدامها هل فعلا كلامهم

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
قد تكون اصيبت بجلطة دماغية اثناء او بعد العملية ادت الى ذلك