عمرى وعملت تحاليل والنتيجه ان tshوهرمون اللبن وLHوSSH ووال ه النساء كت

icon 10 يونيو 2014
عمرى 25 سنه وعملت تحاليل والنتيجه ان tsh37.5,وهرمون اللبن 11.8وLH3.9وSSH3.7 ووالدكتوره النساء كتبت لى ELTROXIN50 باخد منه قرص ونص فى اليوم لمده شهر ممكن اعرف اذا كان يحصل حمل فى فتره العلاج ولا لأ و هل المفروض ان اتابع مع دكتور غدد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور يزن علي خليف
الغدد الصماء
مبدائيا العلاج صحيح ولكن كان يجب اعادة فحص ال TSH مع فحص FT4 اولا ثم بدء العلاج ولاشك انه من الممكن حدوث حمل خلال العلاج ومن الضروري المتابعة مع اخصائي الغدد الصماء