الجراحه العامه للشرج

icon 23 سبتمبر 2020
يا دكتور انا شاب 23سنه ومتقدم ع الجيش خلال اسبوعين انا البراز متضخم ساعات وبينزل بصعوبه وخايف يسببلي توسع شرجي ومحتاج حل يساعد علي تخفيف البراز المتضخم ده وازاي اتاكد ان فتحه الشرج محصلهاش توسع وسليمه ارجو الرد في اسرع وقت وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور امير ثروت حمزه
باطنية
يمكن اخذ ملينezilax شراب كل 8 ساعات وفلاجيل وديجستيل... فتحه الشرج عضله صعب حدوث توسع ليها من البراز