عمره خمسة شهور تم الكشف عليه ووجد انه مصاب بزلال اقل من واحد واملاح ما

icon 18 سبتمبر 2015
طفلي عمره خمسة شهور تم الكشف عليه ووجد انه مصاب بزلال اقل من واحد واملاح مالاسباب وهل هو عارض وماهو العلاج المناسب علما بأنه تم عمل 2 تحليل والنسبة بسيطة اقل من واحد - وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة دمروه السيد فريد مناع سيد
طب أطفال
طبيعى نسبه الزلال عند اى طفل لازم تكون أقل من واحد ده طبيعى المشكله نسبه الأملاح لازم تعملى وظائف كلى تطمنى انها سليمه وتعملى اشعه تليفزيونية ولو كل ده طبيعى هياخد علاج للإصلاح ويتابع مع أخصائي أطفال
الدكتورة دمروه السيد فريد مناع سيد
طب أطفال
طبيعى نسبه الزلال عند اى طفل لازم تكون أقل من واحد ده طبيعى المشكله نسبه الأملاح لازم تعملى وظائف كلى تطمنى انها سليمه وتعملى اشعه تليفزيونية ولو كل ده طبيعى هياخد علاج للإصلاح ويتابع مع أخصائي أطفال
د. امال ادريس
طب أطفال
نسبه الاصابه أقل من واحد بسيطه وكل ما عليك فعله الآن هم المتابعة مع طبيب اطفال وتكرارالتحليل كل فترة لنعلم هل النسبة في زياده واللا نقصان