خبط فى الاسنان ادت الى دخول الاسنان داخل اللثة

icon 5 مايو 2020
بنتى اتخبطت فى اسنانها والاسنان دخلت جوا اللثة هى عمرها سنتين بالظبط هل المفروض الاسنان دى ماتتخلعش ولو خلعتها هل لازم اركب حاجة لحفظ.المسافة بين الاسنان ؟!

إجابات الأطباء على السؤال

د. هناء اغا
طب اسنان
ماهي الدرجة اللي انغرس فيها السن في اللثة اذا كان بسيط فمافي داعي لاي اجراء اما اذا كان عميق فلازم اشعة لتظهر الجذر اللبني مع برعم السن الدائم اذا كان قريب منه فيجب خلع السن
الدكتورة لينا محمود عبد العظيم
طب اسنان
هتفضل لحد ست أو سبع سنين سن التغيير لكن لو اتغير اللون هتتخلع أو يتعمل عصب و بيتعمل بعد الخلع حافظ مسافه

تعليقات الزائرين

ملك فرحات ملك فرحات

انا ابني عمره سنه وتسع شهور واسنانه وعماله تتاكل حته حته لحد ما وصلت لجوا لسه واسنانه ودراسه كلهم مسوسين وانا مش عارفه اعمل ايه ابني تعبان جدا وعمال يعيط وعنده سخونيه وانا مش عارفه اعمل ايه

icon 27 يونيو 2022