العمر 66 سنة الكلسترول 350 السكر التراكمي 62 الضغط 110 75 لا اتناول

icon 14 أكتوبر 2023
لا يوجد لي اعراض امشي يومياً مابين 10 الي 15 كيلو متر وامارس تمارين حديد لمدة ساعة يومياً ولكني اشعر بأرق وخمول علي غير المعتاد ارجو الصيحة ولكم مني جزيل الشكر والاحترام والت

إجابات الأطباء على السؤال

د. امل مصطفى عيد
طب عام
اهلا بيك حضرتك عندك سكر او ضغط او ارتفاع كوليسترول ؟هل بتاخد ادويه ليهم ؟ماهي؟ممكن ارفاق التحاليل والادويه ؟ يجب قياس الضغط مره اخري عند مركز صحي وارفاق النتايج