صعوبة في الكلام احيانا وتكرار فيه بعرق بليل وانا نايمة تركيز صفر مشكلة فى الذاكرة بذات فى المذاكره الم يالعضم وظهور بقع حمرا فى الوجه صداع دايم خاصة الصبح النور بيضايقنى

icon 9 مارس 2019
صعوبة في الكلام احيانا وتكرار فيه بعرق بليل وانا نايمة تركيز صفر مشكلة فى الذاكرة بذات فى المذاكره الم يالعضم وظهور بقع حمرا فى الوجه صداع دايم خاصة الصبح النور بيضايقنى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نهاد احمد نصر الدين
طب عام
عمل صورة دم كامله مع تحليل فيتامين د
الدكتورة مروه احمد السيد
طب عام
لابد من الذهاب لطبيب مخ واعصاب للفحص واجراء الاشعة والتحاليل اللازمة
د. احمد محمد سليم
معالج نفسي
يرجى الذهاب إلى طبيب امراض عصبية ونفسية لعمل بعض الفحوصات التحاليل ومعرفة أعراض الصداع و صعوبة الكلام وتكراره ما المقصود به