خايفه الف وندمانه وارجو المساعدههههههه

icon 6 نوفمبر 2021
انا كنت ادخل اصابعي واشياء صلبه ماكنت اعوف وش يعني هذا الشي وادخل وكل شي ومايصير شي في مره جتني الدوره وخلصت رحت دخلت اصابعي وطلع دم وماادري خايفه ومره كنت اتغسل جت مويه قويه وكانت الدوره مخلصه قبل بيوم وجاني الم وحرقان ونزل دم وخايفه ماواح اتزوج صح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طريف وليد الاطرش
طب عام
احتمال تم فض غشاء البكاره يجب عليكي الفحص

تعليقات الزائرين

o o

دلوقتي ي دكتور ف واحده كانت بتمارس العاده وبعد ممارستها بصباعها ودخلت نصه فقط نزل دم كتير مش كتير اوي بس نزل بعد الممارسه وبعد م خلصت واتشطفت حست بوجع بسيط ولغايه دلوقتي ف وجع بس بسيط وفضلت 3ايام بتلاقي نقطه دم ف ملابسها الداخليه دا يبقي اتفض الغشاء ولا بواقي دوره مع العلم ان الدوره كانت ماشيه من عندها من يومين وكل م بتدخل تعمل حمام بعد الحمام بتحس بحرقان جامد كاني فيه شطه + اني بقت تكسل تعمل اي حاجه ارجوووووو الرد بسرعه بالله يارب يكون خير يارب

icon 24 أكتوبر 2022