هل من الممكن التاثير علي الغشاء البكاري اثناء ممارسه الجنس من الخلف

icon 16 يونيو 2021
اكتشفت قريبا مشكله في العضو الذكري فجأه مبقاش يوصل لأقصي انتصاب وحاولت أن أوصل نفسي بالإحساس باشهوه عشان يوصل لأخر انتصاب ولا تكن في شعور بيوصل وبيفضل زي ماهو مش عارف ايه المشكله هل هي نفسيه مع العلم أن يلاحظ انتصاره كامل عند النوم فقط

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
المشكلة في العادة السرية، فممارستها تضعف الانتصاب وتضعف الرغبة الجنسية، وللنحسن عليك وقفها ، وممارسة الرياضة والتغذية المتوازنة . وستتحسن بالتدريج.