انا كنت استعمل خليط من كريم سبوتلس ايفا وبيتادريم على الوجه للتبيض لفترة طويلة نسبيا وخلصت 3 انبوب بيتادريم بين كل واحدة حوالى اسبوع راحة ثم اكتشفت انه فيه كورتيزون وظهر ع وجهى بعض النقاط السوداء تشبه الحسنات ما علاج هذة النقاط والبقع هل على استشارة طبيب ؟؟

icon 4 سبتمبر 2011
انا كنت استعمل خليط من كريم سبوتلس ايفا وبيتادريم على الوجه للتبيض لفترة طويلة نسبيا وخلصت 3 انبوب بيتادريم بين كل واحدة حوالى اسبوع راحة ثم اكتشفت انه فيه كورتيزون وظهر ع وجهى بعض النقاط السوداء تشبه الحسنات ما علاج هذة النقاط والبقع هل على استشارة طبيب ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
نعم ، من الأفضل مراجعة طبيب جلدية لفحص هذه البقع وتشخيصها.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا عندي بقعه بيضا خفيفه افتح من لون بشرتي بدرجه ظهرت عندي وانا في سن ٦ سنوات وبدأت كل مكبر توسع شويه بس مكنتش بينه وكانت وخده شكل دايره لكن بعد الزواج الخليفه وسعت جدا ومبكتش مستديره بقت مسحلبه فيها ونزله وطلعه وبتوسع لما بتوسخ تخد شكل نقط الأول بعد كده النقط دي بتتجمع ولقعا خدتت مساحه بيضه كلها

icon 23 يناير 2024