انا استخدمت كريم adapalene لمده ايام لعلاج حب الشباب فى الوجه كامل وتو

icon 9 يوليو 2016
انا استخدمت كريم adapalene لمده 4 ايام لعلاج حب الشباب فى الوجه كامل وتوقفت عن استخدامه ولكن الان وجهى كله اصبح ملتهبا بدرجه قويه وبه احمرار وتهيج..اريد ارجاع بشرتى لطبيعتها

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استخدم مرهم يحتوي كورتيكوستيرويد ومضاد حيوي ولا تجعل الماء يلامس المنطقة لمدة اربع ايام

تعليقات الزائرين

يوسف يوسف يوسف يوسف

استعملت كريم ادبالين لمدة 10ايام واذداد عدد الحبوب في وجهي كله واصبحت بارزة اريد اخفاء الحبوب بسرعه

icon 2 ديسمبر 2021
زائر زائر

استخدامت جل ادابالين لمده اسبوع ووشي احمرار شديد وبستخدام معه كريم مرطب بانثينول ومع العلم كونت بتستخدم ادابالين قبل كده ومحصلش معه كده

icon 2 يناير 2022
toka  essam toka essam

اعاني بقالي اسبوع من حبوب حمرا بشكل دائري ف الوجه الأيمن انا انسة وعندي 25 سنه ارجوا الرد ج

icon 17 سبتمبر 2023
زائر زائر

استخدمت ادبالين فوق عيني بالغلط وعيني وارمه جدا وفيه حرقان كل ما ارطبها بتحرقني وتوجعني اوي اتصرف ازاي

icon 2 فبراير 2024