انا اتحرقت بماء النار الاسيد وحروقي قالي الطبيب انها من الدرجة التانية

icon 26 أكتوبر 2015
السلام عليكم انا اتحرقت بماء النار (الاسيد) وحروقي قالي الطبيب انها من الدرجة التانية ونا باخد مرهم ميبو وكريم فيوسكورت بس المشكل اني الحروق ده بطلع دماميل بتتعفن يوم عن يوم ا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد سامر الديري
الجلدية والتناسلية
استخدام مضاد حيوي عن طريق الفم مع مرهم ميبو

تعليقات الزائرين

زائر زائر

لو حد جي علي وشو عجينة غسيل الهدوم هو تقريبا بيبقى عبارة عن كلور و مياء نار تقريبا و بيبقى في مواد تاني اي الحل لي الوش ...

icon 22 يناير 2022
زائر زائر

السلام عليكم لوسمحت يا دكتور انا اتكب عليه مياة نار مخففه اتكبت على كتفى لون الجلد بقى اسود عايز حاجه تقشر الجلد شكرا مقدما

icon 25 يونيو 2022
زائر زائر

السلام عليكم لوسمحت يا دكتور انا اتكب على كتفى مياة نار وبعد كده الجلد بقى لونه اسود لو سمحت عايز كريم او اى حاجه اقشر بيها الجلد الاسود ده وشكرا جزيلا مقدما

icon 25 يونيو 2022