انا ولدى بيستخدم كوفرسيل من سنين والضغط مش منتظم عاوز نغير العلاج ولا

icon 26 فبراير 2012
السلام عليكم انا ولدى بيستخدم كوفرسيل 5 من 3 سنين والضغط مش منتظم عاوز اعرف نغير العلاج ولا نعالج الضغط ازاى وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ينبغي تحديد سبب إرنفاع الضغط وعلى ضوء ذلك يتم اختيار العلاج ، وإن كان السبب غير معروف فسيتم تصنيفه كفرط ضغط أساسي أو أولي ويتطلب المتابعة مع الطبيب المعالج خاصة غفي الفنرة الأولى من العلاج لضبط الجرعة المناسبة