هل يوجد علاج لزيادة الحيوان المنوى مع العلم انى مريض سكرى وبمارس العادة السرية ومش قادر ابطلها وقابل على زواج ولو عملت تحاليل ايه هو العدد المناسب للحيوان المنوى

icon 14 أبريل 2015
هل يوجد علاج لزيادة الحيوان المنوى مع العلم انى مريض سكرى وبمارس العادة السرية ومش قادر ابطلها وقابل على زواج ولو عملت تحاليل ايه هو العدد المناسب للحيوان المنوى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالقادر اسماعيل الزرعوني
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
عدد حيوانات المنويه فوق ٢٠ مليون والحركه النشطه فوق ٥٠-٦٠٪. وكلما ارتفع أفضل.