لو سمحت يا كنت عايز اسال عن نزول قطرات ماء عند اى حركه لدرجه انى زهقت

icon 7 يونيو 2012
السلام عليكم ورحمه الله لو سمحت يا دكتور كنت عايز اسال عن نزول قطرات ماء عند اى حركه لدرجه انى زهقت بسبب ذلك لانها تنئض وضوئى دائما . هل ذلك بسبب عاده سريه او ماهو السبب واتمنى الحل من حضرتك غير ذلك عند وجود شهوه عندما يخرج المنى لا يندفع فما هو السبب ولكم جزيل الشكر فى التشخيص والعلاج السن 25 سنه شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
انصحك ان تنسى شعور نزول قطرات الماء...لانه باعتقادي لا يتعدى الشعور...... عليك عمل تحليل للبول وزراعه