لون العضو الذكري بيغمق

icon 9 أكتوبر 2021
بلاحظ ان العضو الذكري عندي ف حاله الارتخاء لونه غامق او ازرق خفيف و لما بينتصب بيصبح لونه احمر هل ده فيه خطر؟ و كمان حضرتك انا الانتصاب عندي كويس بس بحس ان المدة للي بيفضل منتصب فيها قليله و انا بعمل العادة هل العادة مقياس لده؟ و كمان لما ببقى نايم و يبقى فيه انتصاب صباحي اما بقوم بحس انه بيرتخي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عادل مسيحه
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
طبيعى يحمى لون القضيب عند الانتصاب نتيجه تدفق الدم .ولايمكن الحكم علي الانتصاب الا من خلال المعاشرة الطبيعيه وليس العادة السريه.