استشارة مسالك بولية وتناسلية

icon 30 ديسمبر 2019
حضرتك انا عندي مشكله في البول بروح الحمام كتير ومش بتنزل ميا كتير وأنا متزوج وأثناء العلاقة ممكن اتحصر ميا وبعدها بيحصل عندي سرعة القذف والعضو الذكري مش ينتصب قوي

إجابات الأطباء على السؤال

 ثانيا احتمال عندك التهاب او احتقان في البروستاتا وهذا يستدعي كشف عند اخصائي . اذا استبعد الالتهاب نحتاج نبحث عن تضيق في مجرى البول .

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم

 ثانيا احتمال عندك التهاب او احتقان في البروستاتا وهذا يستدعي كشف عند اخصائي . اذا استبعد الالتهاب نحتاج نبحث عن تضيق في مجرى البول .