الم خلف الخصية بدون استمناء

icon 7 يونيو 2022
السلام عليكم .. باختصار شديد .. انا ممارس للعادة السرية ولما ببطلها عشان الصلاة بقعد حوالي من ٤ ل ٥ ايام مش بحتلم تماما وبناءا على دا اي استثارة بعد الفترة دي وبعد الارتخاء بيحصل الم خلف خصية من الاتنين وبحس العروق دي وجعاني قوي لحد الحوض وكأني في تزمينة كده .. ولما بستمنى او امارس برتاح راحة فورية

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا تحتقن.ولا تتهيج...ولا تفرط في اللجوء للعادة السرية...اشغل نفسك بالرياضة