التهاب بروستات مسالك بولية

icon 6 مايو 2022
بحس إن فى عائق فى عملية التبول وساعات ألم بدون نزيف و كمية بول بتتحوش وبتنزل بعد العملية وساعات بحتاج للشد العضلى علشان اعمل افراغ ليس كامل للمثانة سنى ١٧ سنه - ذكر ياريت يا دكتور تقولى على دواء أو مضاد حيوي (الأعراض دى بقالها ٨ شهور تقريبا بعد تخفيف ممارسه العادة السرية ).

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فراس رياض رحمه
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
هذا يسمى تناذر انسدادي سفلي يجب اجراء تحليل بول وراسب وبعدها تصوير ظليل راجع للاحليل لنفي تضيق احليل