انا عمرى و بعانى من حرقان فى البول و ان البول مش بنزل دفعة واحدة و لكن

icon 14 مايو 2012
السلام عليكم انا عمرى 33 سنة و بعانى من حرقان فى البول و ان البول مش بنزل دفعة واحدة و لكن على دفعات متقطعة و هوه بينزل انا ببزل مجهود اى بدفع بقوة علشان ينزل يعنى مش بينزل طبيعى كده بس الدفع بقوة بيكون فى الدفعات الاخيرة مش فى اول دفعة للبول

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
بما انك في عمر 33 وانك تعاني من حرقان في البول..فان هذا مؤشر عن وجود التهابات لا بد لك من عمل تحليل وزراعه للبول.. ومن ثم استعمال المضاد الحيوي المناسب