كنت عايز اسال انا عمرى و لاحظت بعد التبول اخراج سائل شفاف ثخين فى اكتر

icon 19 فبراير 2013
السلام عليكم كنت عايز اسال انا عمرى 24سنة و لاحظت بعد التبول اخراج سائل شفاف ثخين فى اكتر من مرة فروحت لدكتور فقالى ده اسمه احتقان فى البروستاتا وادانى علاج وهو بروستالين لبوس وليفوكسين 500 مضاد حيوى والموضوع ده اختفى فترة وبيرجعلى تانى وهو السائل بعد التبول وحاليا فى اوقات كثير بينزل بعد البول ممكن اعرف ايه سببه ولازم اروح الدكتور تانى ولا ايه؟ وجزاكم الله خيراً

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب مراجعة الطبيب لمعرفة ما اذا كان الالتهاب قد انتهى ام لا يزال بعض الآثار وهذا مهم جدا واطلب منك ان تستمر مبتعد عن العادة السرية وان تبعد عن المثيرات والصور والافلام الاباحية وسيتحسن وضعك
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اكدت ممارستك للعادة السرية ولكن منذ متى تركتها ؟ المدة ؟
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
تمت الاجابة
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
تمت الاجابة
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
تمت الاجابة
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اريد منك ان تشرح لي عن سبب التهاب البروستات عندك ؟ هل تمارس العادة السرية ؟ هل انت متزوج ؟ هل تعاني من التهاب في البول ؟ هل عندك علاقات دون زواج ؟ هل تستعمل واقي ذكري كلها امور مهمة لنعرف السبب والابتعاد عنه اذ لا يكفي ان تعالج المشكلة وتستمر في علاقة مباشرة مع السبب انتظر ردك وشرحك الكامل