التهاب المسالك البولية

icon 25 مايو 2022
بدأ عندي اعراض الم شديد في المثانة مع التبول كتير وايجه مع بداية الأعراض انقطاع في الدورة الشهرية وإحساس باكتئاب شديد وأحيانا أجد نقطة دم في البول بقالي 4 شهور كده لكن لما اخد مضاد حيوي الوجع بيزول مؤقتاً ويرجع تاني وعملت تحليل بول وطلع أن نسبة التهاب بسيطة عاوزه اعرف عندي ايه واذهب لطبيب تخصص ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فراس رياض رحمه
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
يجب اجراء ايكو للجهاز البولي لنفي وجود حصيات وعلاج الانتان التناسلي المرافق ان وجد حتى لايتكرر نكس الانتان البولي