Pus cells over 100 علاج صديد البول

icon 6 أغسطس 2022
كان عندي ألم في التبول و بعدين روحت لدكتور كتبلي فوار و حبوب و بعد اسبوع الالم خف بس بقى في وجع في جانبي الأيمن عملت تحليل بول و طلع pus cells over 100 يعني وجود صديد ف البول مع وجع ف جانبي الأيمن بس معنديش تعب ولا حرارة عاليه فهل ممكن يكون مرض خطير و ايه الحل لو سمحت؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالقوي الغابري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
اخي العزيز - تحتاج الي عمل فحص زراعي للبول للتاكد من فعالية الدواء المراد استخدامة او قد تحتاج الي تغيير صنف ونوع المضاد الحيوي - نتمني لك السلامة