صباح ال انا كان عندى مشكله في معدتى امساك شديد وكنت باخد بيكولاكس وعمل

icon 27 نوفمبر 2018
صباح الخير...انا كان عندى مشكله في معدتى امساك شديد وكنت باخد بيكولاكس وعملت سونار والدكتور قالى اغير نظامى الغذائى وفعلا ابتدايت اكل الياف وخضار وافعلا وقفت الدواء وبقيت بدخول بانتظام بدون ادويه لكن في نقاط دم بسيط بعد الحمام ...ممكن يكون ايه ؟ شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب معرفة مصدر الدم . هل هو من داخل الامعاء ومختلط بالبراز او هو على سطح الراز ومصدره من المخرج نفسه نتيجة حدوث شق وهذا الشق احتمال ان يكون الامساك سببه او ربما تعانين من بواسير . ارجو شرح ااموضوع بالتفصيل