اكل بيبي ل خمسه شهور

icon 4 يوليو 2021
طفلي يوم 11/27 باذن الله بيكمل خمسة اشهر ابدا الحين تدريجياً اكله سيريلاك والخضار ولا اتمنا تساعدوني لاني اول بيبي ما عارف شي وش اطعميه م اكل اذ بديت فيه..وكم مره بالاسبوع

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
ابنك ربنا يبارك فيه لازم له برنامج تغذيه خارجية بالاضافة الي الرضاعه سواء طبيعية او صناعية الخطوط العامة للبرنامج كالتالي او لا تبداي بالحبوب سواء معده في البيت او جاهزه من الصيدلية مثل القمح والارز نوع تستعمليه منفردا لمده 3 ايام لو مفيش اي نوع من الحساسية يبقي تمام كدا لو ظهرت حساسيه يبقي نستبعد هذا الصنف بعد التاكد من عدم وجود حساسية ممكن خلط الحبوب مع بعض وطهبها ثم طحنها في الخلاط الكهربائي عدد الوجبات من 2 الي 3 وجبات يوميا الوجبه من 2 الي 3 ملاعق هذا النظام لمده شهر في الشهر التالي نظام جديد سوف اشرحه لك بعد انتهاء الشهر الاول. منعا للخبطه. تمنياتي لك ولطفلك بموفور الصحة والسعادة