بلغم و سخنيه و همدان

icon 11 أبريل 2023
ابني سنه و ٣ شهور اصيب بدور برد اعطيته تلفاست و ماكسيليز وسيتال تحسن كثير ولكن رجع الدور اشد و البلغم علي صدره شديد والسخنيه اعطيه السيتال كل ٤ ساعات و مهمد طول الوقت ينام يصحي مقريف شويه وينام تاني و لا يأكل يرضع فقط و بعض الماء اعطيه نفس الادويه الا البلغم مش عارفه اعطيه ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. عمر عبدالله علي
طب أطفال
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتهمن الواضح أنه أصيب بعدوى مرة أخرى( عدوى فيروسية) - رجاء إعطاؤه نفس الأدوية السابقة - لو لم يظهر تحسن خلال يومي؛ يُراجع طبيب الأطفال.ألف سلامة

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بنتي سبع سنوات وكانت واخده دور برد وكحة اعتيتها زيرتك وسيتال ونوتوسيل اتحسنت وبقي كويسة يوم واحد ورجعت تاني كحة شديدة جبت لها زيىتك تانى ونوتوسيل هل ينفع اعطى لها لبوس كفاسيد والا كده كتير والا في حاجه تاني اعطيها لها

icon 24 أكتوبر 2023