حرارة رضيع لا تقل عن ٣٨٥

icon 26 يوليو 2021
ابنى عمره ٤٨ يوم بقاله يومين حرارته بتطلع و تنزل اقصى رقم ٣٨.٦ و اقل ٣٧.٥ عنده برد فى بطنه بياخد كابكت معلق ٣ مرات و سيتال كل ٤ ساعات و عدد مرات البراز زادت عن الطبيعى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
استمري على نفس النظام ولما يخلص الكابكت لو متوقفش الاسهال بدليه كابكت كمبوند 3 مرات لكن هل هناك رشح بالانف او كحه او عطس او طفلك يشد في اذنه لابد من اسبعاد اي التهابات في الجهاز التنفسي او الاذن الوسطى . مع تمنياتي لك ولطفلك بموفور الصحة والسلامة