كسر عظمة الفخذ لطفل

icon 14 نوفمبر 2022
السلام عليكم... ممكن استشاره من دكتور عظام طفل عمره سنتين و ١٠ شهور عنده كسر في عظمة الفخذ روحنا الطوارئ ركبلوه جهاز التوماس ... السؤال بقي في الصورة رقم ٢ (بعد الكسر بشهر) ينفع يشيل التوماس بقي و يبدأ يمشي و لا غلط.. يشيل التوماس دلوقتي؟ و العظم التئم كويس و لا لسه؟ملحوظةالصورة 1بعد 5ايام م الكسر

الملفات المرفقة:

FB_IMG_16684478001168791 FB_IMG_16684477945880688

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبير الدسوقى
طب أطفال
الف سلامه عليه اولا لازم متابعه مع طبيب العظام الذى اجرى له العمليه لانه هو الوحيد الذى سوف ياخذ القرار انا شايفه ان العظم بفضل الله ابتدى يلتحم لكن لابد من مراجعه المستشفى وطبيب العظام والف سلامه عليه وطبعا الاهتمام بتناول الكالسيوم وفيتامين د