ى لتخصص عظام اطفال ابنى و شهور ورجله اليسرة اقصر من اليمنى وتقوس عند ر

icon 3 أغسطس 2015
السلام عليكم سؤالى لتخصص عظام اطفال ابنى سنه و3 شهور ورجله اليسرة اقصر من اليمنى وتقوس عند ركبته والتهاب في المفصل ايه الحل ف حاله زى كده وهل قصر رجله ممكن يختفي مع النمو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد محروس التلاوى
طب أطفال
تعرض علي جراح عظام اطفال وممكن يحتاج لتدخل جراحي ومعظم هؤلالء الاطفال بيتحسنو