لدي طفله سنوات اتولدت اثناء فترة الرضاعه اكتشفنا انها عندها غده لمفاوي

icon 22 أكتوبر 2015
لدي طفله 3 سنوات اتولدت اثناء فترة الرضاعه اكتشفنا انها عندها غده لمفاويه وتم معالجتها وردت عليها من شهر تقريبا واتعلجت في حاجه كمان بتخاف من اي حاجه وعندها مشكله في نطق بعض ا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
راجعي اخصائى اطفال للكشف والتشخيص الدقيق ومن ثم العلاج---قد تحتاج التحويل لاخصائي نطق حسبما يراه طبيبها
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
سؤالك غير مفهوم وغير محدد