قرح فم عند طفله مستمر من سنه

icon 8 أغسطس 2021
دكتور لو سمحت بنتي سنتين لها اكتر من سنه في فمها قرح لا تنتهي ابدا فقط تغير مكانها ف نفس يوم قرب اختفاء القرحه السابقه عملت تحليل انيميا و طلع عندها انيميا شديده وبتاخد علاج للانيميا من شهرين ولسه بردو القرح ف بؤها واخدت علاجين للمعده Aristozyme و Enterigrmina من شهرين بردو مفيش فايده بردو

الملفات المرفقة:

٢٠٢١٠٦٢٨_١٣٤٦٠٠

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيماء شاكر
طب أطفال
لا بد من التأكد أنها قرح بالفم وليس لسان جغرافي وإذا كانت قرح متكررة برجاء عمل تحليل سكر بالدم صائم وفاطر لإنه هذا ما قد يضعف مناعة الفم وإذا كان التحليل سليم إذا داعي للقلق فقط العناية بالفم جيدا