التهاب اللوزتين الصديدي معدي ام لا له علاقة ب الاسهال والم البطن

icon 9 أكتوبر 2022
بنتي عندها 4 سنوات اختلطت مع طفلة 2 ونص سنة كان عندها التهاب صديدي ف اللوزتين أكلوا مع بعض من نفس السندوتش وشربوا ورا بعض و بنتي باستها من فمها بس مكنتش اعرف ان عندها اللوز ملتهبة ولما روحنا البيت بنتي اشتكت من الم ف بطنها و عملت اسهال ارتفعت درجة لونه وردي بس مش عارفه دة دم ولا لا ف هل دة عدوي ول

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
ممكن تكون اخذت نفس الميكروبه
د. اميمة الزاهر
طب أطفال
من الممكن انتقال العدوى و من الممكن ان يتسبب التهاب في الم البطن و القيء تحتاج طفلتك ان تفحص من قبل طبيب الاطفال لمعرفة اذا ما كانت لوزها ملتهبة ام لا و لأخذ العلاج اللازم