استفسار بخصوص كورونا

icon 7 ديسمبر 2020
بنتي عندها 6 سنين النهاردة سخنت وصلت 39 درجة، وبتشتكي من وجع في بطنها وصداع وحاسة إنها عايزة ترجع ومش عايزة تاكل خالص ومبتشتكيش من وجع في زورها أنا أديتها سيتال 5 سم بس مش جايب نتيجة فشغال كمّادات معاها هل ده كورونا وهل المفروض اديها حاجة ثانية غير خافض الحرارة مع العلم انا بشتكي من تكسير في الجسم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نجوى محمد موسى الصاوي
الحساسية والمناعة
يفضل عمل مسحة الكرونا لكم الاثنتين الاعراض تختلف من شخص لااخر