بنتى عندها سنتين عندها رشح من اسابيع وجالها دور برد جامد اخدت مضادحيوى

icon 8 يناير 2016
بنتى عندها سنتين عندها رشح من 3 اسابيع وجالها دور برد جامد اخدت مضادحيوى السخونيه خفت بس الكحة والرشح زى ما هوه وانفها محمر خالص من جوة وعايزة تهرش فيها اديها ايه

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
اكشفي عليها عند الاخصائى للاطمئنان على عدم وجود مضاعفات الزكام كالالتهاب الرئوي-لا ضروره للادويه قبل الكشف
الدكتور خالد قريب
طب أطفال
سلامتها.مادامت الحرارة خفت معناته أن الطفلة تحسنت.لاتعطيها شيئاً سوى الغذاء الجيد والسوائل الدافئة.وستتحسن مع الوقت انشاءلله

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بنتي عمرها سنتين عندها رشح تخد اي كحه بسيطه عندها خنفره هي نائمه

icon 20 ديسمبر 2020