في حالة صعبه جدا ومش عارفين علاج ليها هى طفله عندها سنوات وعندها حصوة

icon 24 يونيو 2013
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته في حالة صعبه جدا ومش عارفين علاج ليها هى طفله عندها 6 سنوات وعندها حصوة كبيرة فى الكلى ومتشعبة واتلفت معظم اجزاء الكلى وادت افرازاتها الى التصاق الحالب والمثانة وكل الدكاتره خايفه تعمل عملية للبنت نظرا لصغرسنها انا مش عارفة تفاصيل الحالة بالظبط بس اهل البنت مش لاقين اى دكتور ولا مستشفى يقبل الحالة خصوصا انها بنت بيقبلوا الولاد انما البنات لاء ياريت تساعدونا وتقولولنا على مكان متخصص فى الحالات دى واسم المستشفى والعنوان واسم الدكتور وعيادته ورقم تليفونه ارجوا سرعة الرد لأن الحالة حرجه جدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر عادل صبيح
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
كي نعالج هذه الطفله يجب الأطلاع على الصور في اقرب وقت ممكن
الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
من الصعب فهم الحالة تماما من سياق الحديث ، يجب مراجعة اخصائي مسالك بولية للاطفال ، يوجد في الاردن هذا الاختصاص و لكن يجب مراسلة الطبيب اولا ليستطيع فهم الحالة تماما و يشرح الاحتمالات الممكنة لها