لو سمجت انا بنتى عندها وتتبول على نفسها فى الليل وهى نائمة وكشفنا من م

icon 1 أكتوبر 2012
السلام عليكم لو سمجت انا بنتى عندها 11عام وتتبول على نفسها فى الليل وهى نائمة وكشفنا اكثر من مرة وطلبو منها تحليل ماء وكل الدكاترة اجمعوا ان التحليل سليم ونتبع ارشادتهم ال بيقولوهلنا باالنسبة لها ليلا ولكن الحالة كما هى وطبعا احنا لاحد بيكلمها ولا بيقلها حاجة عن الموضوع علشان ما ياسرش على نفسيتها فارجو الافادة وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. شاكر الشهابي
طب أطفال
هذا السلس البولي شائع لدى الاطفال ويمكن ان يستمر لسنوات الاخرى واذا كانت التحاليل والصور الشعاعية سليمة فتعطى ادوية مضادة للسلس البولي وهذا عن طريق الطبيب اضافة لبعض النصائح كعدم تناول السوائل قبل النوم وايقاظ الطفل بعد نومه بساعتين وهكذا