استشارة طبية من دكتور اطفال

icon 7 مايو 2021
بنتى 4 سنوات بتعمل بول قليل جدا ممكن مرة او مرتين على مدار اليوم كامل بالرغم انها بتشرب مايه كتير هل ده فى خطورة عليها وايه سبب كده وعملتلها تحليل بول عندها املاح بسيطة جدا هل فى خطورة عليها وايه الحل للمشكلة دى

إجابات الأطباء على السؤال

د. اميمة الزاهر
طب أطفال
ما تصفينه غير طبيعي اذا كانت تتناول كفايتها من السوائل و الافضل عرضها على طبيب الاطفال و عمل فحص لعمل الكلى