بنت أخى مريضة من بعد ما ولدت وهى جسمها متورم ودائما عندها سخونية والأنميا فى ازدياد عايز مستشفى لحجزها حيث تم حجزها فى مستشفى قنا ثم مستشفى أسيوط ولا يتم أى تحسن

icon 30 سبتمبر 2015
بنت أخى مريضة من بعد ما ولدت وهى جسمها متورم ودائما عندها سخونية والأنميا فى ازدياد عايز مستشفى لحجزها حيث تم حجزها فى مستشفى قنا ثم مستشفى أسيوط ولا يتم أى تحسن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زينب ابراهيم
طب أطفال
اذا تقدروا تنزلوا بها القاهرة يكون افضل وتوجهوا لمستشفي الاطفال الجامعي في الدمرداش او ابوالريش قسم الكلي