عسر الهضم عند الاطفال و سببه

icon 27 يناير 2023
طفلة عندها سنتين بيجليها احساس بالترجيع و همدان و ترجع حتي من غير اكل و تدوخ و بطنها فيها مغص و غازات و تتكرر الدكتور قال عسر هضم بسبب اكل يكون و نشويات والدكتور اداها نص دانسيت حقنه ايه العلاج و الموضوع بيتكرر هل دي حالة مزمنة و لا تخف هل ف دوا احسن

إجابات الأطباء على السؤال

د. اميمة الزاهر
طب أطفال
هناك العديد من الاسباب لهذه الاعراض المتكررة منها ما هو مزمن و منها ما هو عرضي. تقييم الطبيب و المتابعة في العيادة عند طبيب واحد مهمين في هذه الحالة