بنتى عندها شهر ظهر ورا ودنها تضخم فى الغدد الليمفاويه عملنا تحليل دم و

icon 9 سبتمبر 2015
بنتى عندها 13 شهر ظهر ورا ودنها تضخم فى الغدد الليمفاويه عملنا تحليل دم وطلع سليم والترسيب عالى شويه مش عارفه اوصل للسبب ممكن تساعدونى هموت من القلق

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وائل هياجنة
طب أطفال
يستحسن تقيم الطفلة من قبل طبيب دم أطفال او أمراض معدية أطفال
الدكتور محمد الناغي
طب أطفال
مبدئيا. اذا كانت الغدة الليمفاوية مؤلمة مع الضغط عليها فهي مطمئنة. كذلك اذا كان التضخم بدأ بعد دور عدوى مثل التهاب الحلق او الاذن. التحاليل المهمة LDH - FERRITIN- ESR