انا بنتي عندها ٣شهور وعنيها الشمال حمرا وبدمع كتير كان حنفيه ميه مفتوحه وبتعمل عماص كتير ومولوده قيصري ووزنها الحالي ٤ ك اعمل ايه عشان عنيها

icon 25 أبريل 2015
انا بنتي عندها ٣شهور وعنيها الشمال حمرا وبدمع كتير كان حنفيه ميه مفتوحه وبتعمل عماص كتير ومولوده قيصري ووزنها الحالي ٤ ك اعمل ايه عشان عنيها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مجدي علي حسين ابورجب
جراحة الأطفال
على التغلي يكون التهاب الملتحمة congectivitis .ممكن وضع قطرة غسول فقط للتنظيف و مسح القذى بماء دافيء. في الينينن الاثنتين و مراجعة طبيب عيون في حالة وجود التهاب بكتيري لوصفها قطرة او دهون مثل dexal dr fisher