استشارة اخصائي آمراض الاطفال

icon 8 يناير 2023
السلام عليكم ابنتي لسه مولوده بقالها ٣ ايام مش بتقدر تفتح عنيها بتفتحا نص فتحه وتقفلها علي طول ودايما مغمضه عنيها وبديها القطره الي اعطاني اياها بعد الولاده ومش عامله حاجه ممكن اعرف ده سببه ايه وكمان لما بفتح عنيها بحس ان الجفنين لزقين شويه

إجابات الأطباء على السؤال

د. ضياء جنيد
طب أطفال
ممكن غسيل متكرر للعيون بالما ء الفااتر تنظيف جيد ثم تقطير الدواء 5 ايام و إن شاء الله تعالى بالعافية