لو سمحت بنتى عنده شهر و وزنها و مطلعه سنتين فوق و سنتين تحت و فى ضرس ب

icon 11 أغسطس 2012
لو سمحت بنتى عنده 13 شهر و وزنها 9.5...و مطلعه سنتين فوق و سنتين تحت و فى ضرس بيبدا يطلع..و لسه بتمشى مسنده او لازم اكون ماسكه اديها بش مش بتمشى لوحدها..عايزه اعرف هيا كده متاخره و كمان الدكتور كتبلى على totavit و decal b12 عايزه اعرف بس جرعتهم تكون ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. شاكر الشهابي
طب أطفال
اعتقد ان الوضع طبيعي جداً ولاداعي للقلق واستعمال هذه الادوية قد يساعد في النمو وبزوغ الاسنان والمشي