لوسمحت عندي مشكلتين مع بنتي شهور جالها دور برد جامد ومن ساعتها بتتنفس

icon 27 أكتوبر 2015
لوسمحت عندي مشكلتين مع بنتي 6شهور 1-جالها دور برد جامد ومن ساعتها بتتنفس من بقها بس كأنها بتنهج جربت الاوترفين وحاجه تانيه أشد ميه بحر 2-لما بتعمل براز بتشهق اوي كأنها بتتألم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد قريب
طب أطفال
اعرضيها على اخصائي الأطفال.وبالسلامة انشالله
الدكتور بدر رحيل الشمري
طب أطفال
بالنسبه للمشكلة الأولى إحتمال انسداد الأنف واستمري على مية البحر للأنف المشكله الثانيه ممكن يكون البراز ناشف وتحتاج سوائل وكمية كافيه من اللبن واذا استمرت أخذ لبوس ملين للبراز من الصيدليه