بنتى عمرها بس يوم وبتكح وبتعطس وعندها اسهال شديد ونفسها مش مظبوط وشهقه

icon 19 أبريل 2015
بنتى عمرها بس 19 يوم وبتكح وبتعطس وعندها اسهال شديد ونفسها مش مظبوط وشهقه اعمل ايه انا مخنوقه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
راجعي طبيب الاطفال الذي قد يعمل لها اشعه للصدر وتحليل دم واعطائها الادويه المناسبه وافضل في هذا العمر الادخال للمستشفى لاعطائها السوائل المناسبه والمضادات الحيويه بالوريد للعلاج