حبايه جمب فتحه الشرج

icon 16 فبراير 2023
انا بنتى عمرها سنه ونص وعندها حاجه ورمه صغيره جمب فتحه الشرج وانا لما أجى اشطفها او ألمسها بتوجعها اوى وهى بقالها تقريبا شهر كده فأنا عاوزه اى دكتور يفيدنى ويقولى دى ايه عشان انا قلقانه اوى ممكن تكون بواسير

إجابات الأطباء على السؤال

د. سليمان الضروس
طب أطفال
في هذا المكان و في هذا العمر يوجد اسباب كثيره الناسورالدمل و مشاكل أخرى يجب العرض على طبيب جراحة اطفال لتقييم الحاله الشفاء بإذن الله
الدكتور عبد االطيف رجب
طب أطفال
لازم تعرض الطفلة على اخصائي ااطفال.
تعليقات الطبيب على السؤال
الصورة لا تفيد مطلقا يجب العرض ضروري على طبيب اطفال الفحص اللازم والمعالجة حسب الحالة
icon 15 نوفمبر 2022