عندى طله فى بداية الشهر الرابع من الشهر الثانى وهى عندها عادة بتحط صبع

icon 28 نوفمبر 2011
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته عندى طله فى بداية الشهر الرابع من الشهر الثانى وهى عندها عادة بتحط صبعها فى فمها وحولت احطلها (صبر ) مجبش نتيجة المشكله ان الظافر وقع وباين لحم الصابع مش عرفه اعمل ايه عشان الغى العادة دى لانها بتعتمد عليه ومش عيزا تاكل حولت اربطلها جسمها كله لان الجونتى مجبش نتيجة معاها بقالى شهرين وبرده بتعيط عيزا صبعها فياريت تقولى اعمل ايه احط ايه على ايديها تكره صبعها

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذه العادة يعاني منها اطفال كثيرون وعلاجها تربوي ولا يوجد دواء معين حاولي اعطائها اللهاية (مصاصة) فقد يفيد ذلك مع الاستمرار بالمحاولات السابقة