ضيق التنفس عند لعب كرة القدم

icon 21 أكتوبر 2019
عمرى ١٩ سنة عند لعب كرة نفسى قصير جدا و بتعب بسرعة عند الجرى و بحس بقرحة فى الزور و انا لا ادخن و اذهب للجيم بلعب حديد و مش بلعب فيتنس و احيانا كارديو على التردميل و مش بحس بتعب عليها و ماشى على نظام صحى بدون سكريات و يحتوى على بروتين و كارب مثل الشوفان

إجابات الأطباء على السؤال

د. امل مصطفى عيد
طب عام
سلامتك يلزمك عمل رسم قلب وموجات صوتيه علي القلب حتي تتاكد من هذه الأعراض لا تمت بصله للقلب وعمل كشف سريري لتحديد سبب الشكوي هل هيا من القلب أم الرئه أم من مصدر اخر أم طبيعية
الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
تعود على التنفس من الانف . تمارين الاحماء قبل اللعب . سلامات