اريد تنظيف جسمي من اثار المخدرات خلال يومين فقط لاجتياز الاختبار

icon 12 نوفمبر 2015
سلام عليكم اريد تنظيف جسمي من اثار المخدرات خلال يومين فقط لإجتياز الاختبار؟!

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نهى دشاش
طب الاسرة
عليك بمراجعة مصح لعلاج الادمان

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا شربت اول مره حشيش من حوالي شهرين والحمد لله مش هتتكرر ومن حوالي اسبوعين كان ف حد جنبي كان بيشرب بانجو وانا كنت بحاول بقدر الإمكان اني ما اشمش خالص بس الشك هيموتني ومش عارف انا شميت والا لا وعندي تحليل بكرة هل هيظهر والا لأ

icon 7 أكتوبر 2022